Εργασίες Οικοδομής Βάψιμο (Ελαιοχρωματισμός)

ΖΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βάψιμο - Βαψίματα

Μπογιατίσματα, Ελαιοχρωματισμοί

Εδώ και 35 χρόνια οι Εργασίες Οικοδομής αναλαμβάνουν βαψίματα, μπογιατίσματα, φρεσκαρίσματα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους σε διαμερίσματα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, οικοδομές στην Αθήνα και σε όλη την Αττική στις πιο οικονομικές τιμές με ή χωρίς υλικά.

Ο οικοδόμος μπογιατζής Γιάννης και οι Εργασίες Οικοδομής επιλέγουν τις κατάλληλες μπογιές (οικολογικές, αντοχής, μονωτικές, πλαστικές κλπ) και ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες του χώρου (εσωτερικός τοίχος, εξωτερικός τοίχος, υγρασία, σκληρή/μαλάκη επιφάνεια κλπ) και τις προτιμήσεις σας (χρώμα, τεχνοτροπία, budget) σας παραδίδουν ένα άριστης ποιότητας αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνουμε εργασίες με όλες τις τεχνικές βαψίματος:

  • ελαιοχρωματισμούς
  • σπατουλαρίσματα
  • μονώσεις εξωτερικών χώρων
  • φρεσκαρίσματα
  • τεχνοτροπίες

Πριν από τις εργασίες (αν μένετε στο χώρο των εργασιών), μετακινούμε προσεκτικά ότι από τα έπιπλά σας μεταφέρετε και σκεπάζουμε ότι δε μεταφέρετε με νάιλον, ώστε να μη λερωθεί. Με το πέρας των εργασιών παραδίδουμε το χώρο σας έτοιμο προς χρήση με τα έπιπλά σας τοποθετημένα.
Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (καβαλέτα, σκάλες, μαδέρια κλπ) και τον μεταφέρουμε στο χώρο σας με δικά μας μεταφορικά μέσα.

Όλες οι εργασίες βαψίματος παραδίδονται στο χρόνο και την τιμή που έχει συμφωνηθεί

Πληροφορίες ιδιωτικότητας.

Χρήση cookies και συναφών τεχνολογιών για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Επιλογές

Διαγραφή

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ

Περισσότερα για Όρους Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου